Personalförändring

Det har hunnit hända en del sedan sist! Webshoppen är i full gång och vi har fått ett fint reportage skrivit om oss av nättidningen svip.se.

Dessutom har vi ju fått in Elina Pettersson som lärling vilket är riktigt spännande! Vi fastnade för Elina för att hon är så fantastiskt duktig på att rita och för att hon har en skön sprudlande personlighet som passar bra in här hos oss. Elina kommer sitta med Daniel och lära sig massor och förhoppningsvis kan vi ta in de första bokningarna innan året är slut. 

Tyvärr har vi även fått säga hejdå till Frida som gjorde kosmetiska tatueringar. Hon kör fortfarande på Loka och dessutom på Knopp så det blev lite mycket för henne. Vi önskar Frida lycka till i framtiden.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anita Forsberg » Hemsidan fungerar!:  ”Jag tycker att det är bra att ni har skrivit ut öppettiderna, Det är en fin sida..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln