Mässdags!

Oktober närmar sig med stormsteg (och igår var det verkligen nästan storm!) och med den kommer de två mässorna som vi anmält oss till i höst. Båda går under namnet Tattoo Mess men den ena är i Uppsala (14-15 oktober) och den andra är i Örebro (28-29 oktober). Det kommer garanterat bli lite najs som alltid och vi planerar för hur snyggt bås vi kommer ha! :)

Som i våras åker vi hela gänget med två tatuerare, piercare och så lite småsaker från butiken. Det här betyder också att vi kommer att ha stängt under de här dagarna men ni får väl hänga med oss på mässa istället! Mer info om mässan finns på den här sidan.

Etiketter: tattoo mess

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anita Forsberg » Hemsidan fungerar!:  ”Jag tycker att det är bra att ni har skrivit ut öppettiderna, Det är en fin sida..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln