Idag har Karlskoga lite tur med vädret när det är motordag på stan! Massa fina bilar och skönt motorljud är det ute på torget. :)

Dagen till ära har vi också öppet men som flera säkert har märkt så kör vi begränsat med lördagar nu. De lördagar vi är här skriver vi förstås om det på Facebook.

Det blev också en helt ny spellista i Rockabillyns tecken för att matcha det med motordagen.

Hoppas alla har en toppenfin helg i vårvädret! :)

Läs hela inlägget »

Tänk vad tiden går fort! 7 mars hade vi varit hela 3 år på Torget. Just då hann vi inte med att fira ordentligt så nu kör vi det den 23 mars istället.


Vi kommer inom kort skriva ut lite mer som händer under dagen men tills dess får ni vara med och tävla om ett av hela ÅTTA fina presentkort på tatuering. Hoppa in på vår FB-sida och leta upp inlägget som har bilden här bredvid. Gilla och dela (och gilla hemskt gärna sidan också) och skriv vad du skulle vilja ha för tatuering så kanske du blir en av vinnarna.

Lycka till! :)

Läs hela inlägget »

Nu ska man ju förstås vara snäll och visa varandra uppskattning alla dagar men det är ändå lite mysigt att uppmärksamma Alla Hjärtans Dag. Idag kör vi drop in under hela dagen och har rabatterat pris på era kärlekstatueringar. 10% om du kommer ensam och 20% om ni kommer och gör en partatuering (gäller även syskon, kompisar osv). Vi hoppas på att det blir en fin uppslutning med mycket glada och kärleksfulla människor.

Glad Alla Hjärtans dag och ta hand om er där ute. Puss!

Läs hela inlägget »
Etiketter: alla hjärtans dag
Nu har även Headbanger hittat in till 2010-talet och startat en alldeles egen podd! Betänk dock att vi varken lyssnar på andras poddar eller har gjort detta innan så ha lite överseende med oss. Detta är också mest ett intro-avsnitt så att säga så förhoppningsvis blir det mer organiserat senare. Podden går just nu att hitta här under nyheter så får vi se om den flyttar på sig under tidens gång.

Skriv gärna en kommentar här eller på FB eller på mail om vad ni tycker att vi ska prata om så löser vi det! 
Läs hela inlägget »
Etiketter: podd tatuering
Mandy in action Mandy in action

Hösten närmar sig med stormsteg och det kan ju kännas tråkigt på många sätt med mörker och kyla men jag ser ändå fram emot den eftersom det faktiskt händer en hel del kul!

Simon började ju lite smått redan före sommaren som piercinglärling men snart är det dags för honom att få prova på själv, främst med personalen och närstående som försökspersoner men så småningom, när han blir lite varmare i kläderna, även på "vanliga" kunder.

Allas vår Handy Mandy som redan är laserMandy och nagelMandy har dessutom börjat som tatueringslärling under Daniel vilket ska bli mycket spännande. Alla våra tatuerare har så olika stil och kommer nog komplettera varandra bra.

Vi har också två mässor inplanerade under hösten men mer info om dem kommer senare!

Simon och Kalle
Simon och Kalle
Läs hela inlägget »

Oktober närmar sig med stormsteg (och igår var det verkligen nästan storm!) och med den kommer de två mässorna som vi anmält oss till i höst. Båda går under namnet Tattoo Mess men den ena är i Uppsala (14-15 oktober) och den andra är i Örebro (28-29 oktober). Det kommer garanterat bli lite najs som alltid och vi planerar för hur snyggt bås vi kommer ha! :)

Som i våras åker vi hela gänget med två tatuerare, piercare och så lite småsaker från butiken. Det här betyder också att vi kommer att ha stängt under de här dagarna men ni får väl hänga med oss på mässa istället! Mer info om mässan finns på den här sidan.

Läs hela inlägget »
Etiketter: tattoo mess

Eller sommarrea, eller höstrea... Mja, rea är det iallafall. Vi behöver verkligen plats för lite höstnytt så kom in och hjälp oss att rensa lite i butiken! Även väskor ger vi 40% rea på men smycken och inredning ingår dock inte.

Snart är det också dags för lite höstnytt på andra fronter men det kommer vi till senare... :)

Läs hela inlägget »
Etiketter: rea kläder 60-tal

Precis som de senaste tre åren kommer vi även i år att vara med den på lokala MC-klubben Uniteds sommarfest. Den äger rum nästa helg, 5-7 augusti och det innebär att vi kommer att ha stängt här under de dagarna. 

Förra året hade vi med oss Sebbe men i år blir det Elina som får hänga med och gadda de stora grabbarna. Det kommer säkert bli kul som vanligt! :) 

Läs hela inlägget »
Etiketter: mc-fest

Femte mars firade vi 1-årsjubileum här på Torget! Vi slog på stort och hade öppet från 10:00-18:00 och körde drop in hela dagen och lät alla intäkter från tatuering, piercing och konstverk gå till Barncancerfonden. Det var verkligen succé! Massvis med glada, härliga människor välde in och blev ännu vackrare under tiden de var här! ;) 

Under dagen samlade vi in nästan 32000:- vilket var toppen. Dock försvinner en del i skatt (tyvärr...) men det kommer att bli en bra summa ändå, diplom över detta kommer så småningom.

Vi hade också tävling inför eventet och delade ut ett presentkort på 1000:- till Simon Emilsson Axelsson samt en fin godiskorg till Marie-Louisé Johansson. Grattis till er! :)

Läs hela inlägget »

Egentligen inte så mycket nytt under solen. Sebbe är återigen på besök och har gjort lite nya tatueringar. Populärast är den vackra Fenixfågeln som även får en syster lite senare under hösten.

Den 24:e oktober får ni besöka Örebro Tattoo Mess för då kommer vi att vara där och tatuera! Mässan äger rum i Kulturhuset och biljetter finns bland annat att köpa via Tattoo Mess hemsida. Daniel ska förstås tatuera och vi kommer även att ha med lite T-shirts med egna tryck. Dessa finns i begränsad utgåva så passa på! :)

Läs hela inlägget »

Första podden ever!