Allmänna villkor

Headbanger Tattoo reserverar sig för slutförsäljning samt eventuella bild- och skrivfel på sajten, exempelvis fel i produktbeskrivning eller teknisk specifikation, felaktiga priser samt prisjusteringar (såsom förändrade priser från leverantörer eller valutaförändringar) eller felaktig information angående om en vara finns i lager. Headbanger Tattoo har rätt att korrigera sådana eventuella fel och att ändra eller uppdatera informationen när som helst. Om felaktigt pris har angetts för en vara som Du har beställt så kommer Headbanger Tattoo naturligtvis att meddela dig om detta och invänta ditt godkännande av det korrigerade priset innan Headbanger Tattoo fortsätter med beställningen. All bildinformation på sajten ska uteslutande ses som illustrationer. Sådana illustrationer kan inte garanteras återge det antal varor Du erhåller eller varans exakta utseende, funktioner eller ursprung. Headbanger Tattoo ansvarar inte för information på sajten som kommer från en tredje part.

Frakt och leverans

Headbanger Tattoo har som mål att leverera dina varor inom en vecka. Hör gärna av er om så inte är fallet så försöker vi lösa det tillsammans.

Fraktkostnad ligger för nuvarande på 59:- oavsett storlek på paketet.
 

Ångerrätt eller felleverans

Är du inte nöjd har du 14 dagars ångerrätt efter det att du mottagit varan. Du som Konsument kontaktar Headbanger Tattoo inom ångerrätten 14 dagar via telefon, brev eller mail. Du har rätt att öppna förpackningen för att kontrollera att varan är felfri.

Vid retur tillkommer returfrakt. Varan måste skickas tillbaka i väsentligen oförändrat skick. Vi ber dig om möjligt att returnera varan i originalförpackningen som postpaket eller brev. Returfrakt debiteras oavsett paketets storlek eller antal artiklar.

Väljer du att returnera hela ordern och inget är skadat, betalar vi inom 30 dagar tillbaka hela beloppet inklusive express-, postförskott- och fraktkostnad, returfrakt tillkommer.
Väljer du att returnera del av ordern betalar vi inte tillbaka avgifterna (detta beror på att avgifterna är samma oavsett hur många varor man beställt).

Väljer du att byta till något annat i samband med din retur, betalar du endast returavgift, ingen ny fraktavgift tillkommer.
Är varan felaktig eller felexpedierad står vi för returfrakten.
 

Force Majeure

Headbanger Tattoo  är befriade från påföljd för underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse enligt detta avtal, om underlåtenheten har sin grund i befriande omständighet enligt nedan och omständigheten förhindrar, försvårar eller försenar fullgörandet.

Befriande omständigheter är bland annat åtgärder eller underlåtenhet från myndighet, ny eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, brand, översvämning, sabotage eller olyckshändelse av större omfattning. I force majeure ingår myndighetsbeslut som påverkar marknad och produkter negativt, till exempel beslut om varningstexter, försäljningsförbud med mera eller en onormal nedgång i marknaden.